Banker's Review Online - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 021

Κυκλοφορία: 31/3/2011 Κυρίως Θέμα: Οκτώ σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων και δύο αποτυχίες Άλλα θέματα στην ίδια ενότητα: The Top 500 Banking BrandsSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Retail Banking

Πιστωτικές κάρτες: Σε διαγωνισμό προνομιών επιδίδονται οι τράπεζες
Στην προσφορά όλο και μεγαλύτερης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των πιστωτικών τους καρτών προχωρούν οι τράπεζες στην προσπάθεια τους να καλύψουν περισσότερες και όσο το δυνατόν πιο εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών τους.

Operations and IT

Wincor World 2011 - Όταν το μέλλον γίνεται πραγματικότητα
Η αυτοματοποίηση της διαχείρισης χρημάτων αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της φετινής Wincor World, όπου η Wincor Nixdorf παρουσίασε τη νέα γενιά συστημάτων CINEO.

Strategy and Development

Οκτώ σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων και δύο αποτυχίες
Η Τράπεζα της Ελλάδας, η κυβέρνηση και η τρόικα συμφωνούν. Οι οικονομικοί αναλυτές και τα μέγεθος της αγοράς επίσης: Η ανάγκη για συγχωνεύσεις στον τραπεζικό κλάδο της χώρας είναι επιτακτική. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, η ελληνική αγορά έχει να παρουσιάσει μόνο σενάρια και δυο αποτυχίες.

Corporate Banking

Το σκληρό μπρα-ντε-φερ τραπεζών-επιχειρήσεων
Με πολύ προσεκτικά βήματα συνεχίζουν οι τράπεζες τις χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων, οι οποίες βλέπουν τα περιθώρια επιβίωσης να στενεύουν συνεχώς. Η περίπτωση μεγάλης βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ που βρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο «κενό», είναι σταγόνα στον ωκεανό - αν και απολύτως ενδεικτική των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε αυτό το σκληρό μπρα-ντε-φερ επιχειρήσεων τραπεζών.

Risk Management

Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος: Βασικά στοιχεία θεσμικού πλαισίου και οι νεότερες ρυθμιστικές εξελίξεις
Το Anti-money laundering έχει καταστεί την τελευταία δεκαετία ένα από τα πιο σημαντικά πεδία της Διαχείρισης Κινδύνων. Παράλληλα, οι κυβερνήσεις και οι κανονιστικοί οργανισμοί δίνουν έμφαση στην ολοκλήρωση των δεδομένων και διαδικασιών που προκαλούνται από τους τομείς της ασφάλειας, της προστασίας από απάτη και της συμμόρφωσης, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ολοκληρωμένη και αποδοτική πλατφόρμα διαχείρισης των χρηματοοικονομικών κινδύνων και εγκληματικών δράσεων. Ποιες είναι οι επιταγές του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου και ποιες οι υποχρεώσεις των τραπεζών;

Marketing

The Top 500 Banking Brands
Τα Top 500 Banking Brands του κόσμου αποδεικνύουν ότι σε ένα ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον, η δημιουργία και διατήρηση ενός ισχυρού brand είναι απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχημένη και σωστή λειτουργία κάθε τράπεζας.

Investments

Ο δρόμος της ανάπτυξης περνά από τις δημόσιες υποδομές
Οι δημόσιες υποδομές δημιουργούν ευκαιρίες για νέες επενδύσεις, οι οποίες μπορεί να ξεπεράσουν τα 40 δις ευρώ την ερχόμενη πενταετία.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Συγχωνεύσεις και εξαγορές

Private banking

Πιστωτική κρίση

Credit Risk management

Enterprise risk management

Best work place

Multichannel Strategy

Innovation

International Banking

Outsourcing

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778