Banker's Review Online - Ενημέρωση από την iCon για Ευέλικτες Εμπλουτισμένες Σπουδές

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Human Capital

Ενημέρωση από την iCon για Ευέλικτες Εμπλουτισμένες Σπουδές

12 Ιουλίου 2010 | 12:34 Γράφει το Banker's Review  Editor Topics: Education,News,Εκπαίδευση

Ενημέρωση από την iCon για Ευέλικτες Εμπλουτισμένες Σπουδές

Αν δεν μπορείτε να πάτε στο κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο, μπορεί εκείνο να έρθει σε σας! Αν σας ενδιαφέρει ένας σημαντικός τίτλος σπουδών επιπέδου προπτυχιακού, μεταπτυχιακού, διδακτορικού, χωρίς να φύγετε από τον τόπο σας, χωρίς να αφήσετε τη δουλειά σας, χωρίς ταλαιπωρία και περιττά έξοδα, τη λύση σας προσφέρει η iCon International Training (www.icon.gr).

Τίτλοι από κορυφαία πανεπιστήμια
Τώρα έχετε τη δυνατότητα ανάπτυξης των προσόντων σας με σοβαρές σπουδές για μια δυναμική καριέρα. Η iCon (www.icon.gr) δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους να φοιτήσουν σε κορυφαία πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και να αποκτήσουν πολύτιμα προσόντα με προγράμματα προσαρμοσμένα στις δικές τους συνθήκες, σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκονται.

Σκεφτείτε μόνο, πόσο σημαντικό θα είναι να εργάζεστε και να φοιτάτε σε ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα στον τόπο σας, προσαρμοσμένο στον χρόνο και τον ρυθμό σας, χωρίς επιπλέον έξοδα και χωρίς περιττή ταλαιπωρία. Πόσo μάλλον να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό αλλά ακόμη και διδακτορικό τίτλο σπουδών κάποιων από τα πλέον αναγνωρισμένα βρετανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το University of Leicester (University of the Year 2009) και το Heriot Watt University του Εδιμβούργου.

Σε μια εποχή όπου ένα πτυχίο και συχνά ένας μεταπτυχιακός τίτλος είναι απαραίτητα για καριέρα, η iCon προσφέρει φοίτηση κατευθείαν σε βρετανικά πανεπιστήμια από το σπίτι σας (κι όχι σε ελληνικά κολλέγια ή εργαστήρια ελευθέρων σπουδών), μέσα από ευέλικτα προγράμματα, προσαρμοσμένα στον δικό σας χρόνο, τόπο, ρυθμό ζωής, οικονομική δυνατότητα και επίπεδο γλώσσας.

Γιατί στην iCon
Κάποιοι ίσως να αναρωτηθούν να αναρωτιούνται γιατί να απευθυνθούν σ’ ένα βρετανικό Πανεπιστήμιο μέσω της iCon αντί σ’ ένα ελληνικό περιφερειακό (ή μη) ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή σ’ ένα ιδιωτικό «κολλέγιο» μεταλυκειακής εκπαίδευσης.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι το κρατικό πανεπιστήμιο του Leicester ανακηρύχθηκε "Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2009" από το έγκυρο "Times Higher Education" των Βρετανικών "The Times".

Μάλιστα, σύμφωνα με την Guardian (Guardian Rankings), το Leicester συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δύο καλύτερα πανεπιστήμια (από 120 και πλέον πανεπιστήμια της Μεγ. Βρετανίας), για σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μαζί με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ενώ και στην τελευταία αξιολόγηση των έγκυρων Financial Times (FT.com 2010), το Πανεπιστήμιο του Λέστερ κατατάσσεται στο Νο2 παγκοσμίως για σπουδές ΜΒΑ!

Πέρα από το διακεκριμένο University of Leicester, η iCon δίνει τη δυνατότητα για σπουδές εξ’ αποστάσεως σε ένα άλλο σπουδαίο πανεπιστήμιο, το Heriot Watt University του Εδιμβούργου. Με βάση την αξιολόγηση της Guardian (Guardian Rankings), πρόκειται για ένα από τα Καλύτερα Πανεπιστήμια για Bachelor και σίγουρα το καλύτερο απ’ όσα προσφέρουν τέτοιες σπουδές στην Ελλάδα (ΤΑ ΝΕΑ, 26/9/2009).

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με την τελευταία αξιολόγηση των Financial Times (FT.com 2010), το ΜΒΑ του Edinburgh Business School του Heriot Watt University βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης! Η iCon δηλαδή συνεργάζεται με τα δύο καλύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο Πανεπιστήμια για επιχειρησιακές σπουδές, με δε το Heriot Watt προσφέρει πτυχία (Bachelor) σε Διοίκηση Επιχειρήσεων!

Πολύ περισσότερο η iCon, πέρα από φοίτηση από την Ελλάδα σε διακεκριμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα και απόκτηση τίτλου σπουδών διεθνούς κρατικής αναγνώρισης, βοηθά επίσης στην επαγγελματική εξέλιξη, δικτύωση και υψηλή απασχολησιμότητα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, πάνω από 90% των αποφοίτων εργάζονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Και το σπουδαιότερο; Επειδή σπουδάζετε κατευθείαν σε κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο που δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός, παρόλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, οι σπουδές σας δεν στοιχίζουν περισσότερο. Απεναντίας, από την αρχή γνωρίζετε το συνολικό κόστος των σπουδών σας μέχρι την απόκτηση του τίτλου σας (που περιλαμβάνει τα πάντα, μέχρι και τα βιβλία), χωρίς να επιβαρύνεστε με επιπλέον «κρυφά» έξοδα.

Τέλος, ως κατευθείαν φοιτητής του βρετανικού πανεπιστημίου, πληρώνετε τις δόσεις των διδάκτρων σας κατευθείαν στο Πανεπιστήμιο και έτσι το κόστος σπουδών έχει ελαττωθεί κατά 20%.

Συμπερασματικά, με την iCon λαμβάνετε σοβαρή εκπαίδευση και πτυχίο μεγάλης αξίας, οπότε απολαμβάνετε... «Best Value for Money».

Banker's Review Online( 12 Ιουλίου 2010)

Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Banker's Review Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Συγχωνεύσεις και εξαγορές

Private banking

Πιστωτική κρίση

Credit Risk management

Enterprise risk management

Best work place

Multichannel Strategy

Innovation

International Banking

Outsourcing

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778